Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.ber-ict.nl/templates/ber_ict_1_1/functions.php on line 177

De weg naar een succesvolle website

De weg naar een succesvolle website.

Uw website is vaak de eerste indruk die men van uw onderneming krijgt. Daarom is uw persoonlijke visie naast een doordacht functioneel ontwerp belangrijk voor het ontwerpen van uw website. Belangrijk is ook dat uw website in online zoekresultaten voorkomt.
Met uw inbreng maken maken wij een op maat gemaakte functionele website voor uw onderneming. Hierbij gaan wij als volgt te werk:

 

  • Orientatie: Allereerst willen wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen en waar u precies behoefte aan heeft.
  • Inventarisatie: Hierna inventariseren uw wensen voor de layout, inhoud, hosting en beheer van uw website.
  • Offerte: Vervolgens leggen wij u een plan van aanpak voor met een offerte. Indien u akkoord bent, tekent u de offerte en kan de bouw van uw website beginnen.
  • Ontwerp: Aan de hand van uw wensen leggen wij u een voorlopig ontwerp voor. Het voorlopig ontwerp passen wij aan tot u tevreden bent waarna het overgaat in het definitieve ontwerp.
  • Bouw: Het bouwen van uw website wordt gedaan aan de hand van het definitieve ontwerp.
  • Implementatie: Uw website wordt op het domein van uw keuze geplaatst waarna uw website 'operationeel' is. Indien gewenst helpen wij u met domeinregistratie en hosting.
  • Beheer: Het content beheer van uw website kan zowel door u zelf als door ons gedaan worden.

Geïnteresseerd klik dan hier om vrijblijvend informatie aan te vragen.

 


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ber-ict.nl/templates/ber_ict_1_1/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ber-ict.nl/templates/ber_ict_1_1/html/modules.php on line 36

Copyright © 2013. Ber-ICT alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden.